Luftforandring kan være en saltvandsindsprøjtning, og at møde nye mennesker giver nye perspektiver. Kan det kombineres med at arbejde effektivt? Ja! WorkRefugia blev stiftet ud fra en overbevisning om, at den frihed, man har som selvstændig, kan udnyttes endnu bedre.

Ved at sørge for alle de praktiske forhold samt tilbyde idégeneringer, workshops og sparring, skaber vi den perfekte ramme for, at deltagerne kan fordybe sig i deres arbejdsopgaver, men også udvikle forretningsidéer, strategier og få inspiration fra de andre deltagere.

Arbejde: Vi skaber rammerne for, at du kan fordybe dig i, og arbejde fokuseret med, dine opgaver og projekter.

Netværk: Udvid dit netværk og få nye perspektiver på gamle problemstillinger. Den gode stemning er kendetegnet ved vores arbejdsture – den bidrager vi alle til.

Inspiration: Du bliver inspireret af omgivelserne, de andre deltagere og de seriøse arbejdsrammer, som vi skaber for dig og din virksomhed.

Sofie Randel

Som indehaver af eventbureauet Rethink Event rejser Sofie ofte rundt i verden. Her hjælper hun virksomheder med at få størst muligt udbytte af deres arrangementer både i Danmark og udlandet. Særligt når kunden vælger udlandet, er det ekstra vigtigt at have det store overblik og ikke miste fokus på de små detaljer. Sofie har selv boet i udlandet gennem flere år og rejser alt, hvad hun kan komme til. Sofies professionelle erfaring sikrer, at der er styr på alt, før under og efter.